Magunkról

Azzal a céllal hoztuk létre ezt az oldalt, hogy tovább népszerűsítsük a bowling, a windsurf és a kitesurf sportágakat. Az oldalt aktuális hírekkel, versenyeinkkel, képekkel és bloggal láttuk el, ahol regisztráció után megoszthatod velünk véleményedet, észrevételeidet a kapcsolódó témákban. Szeretnénk egy olyan közösséget kialakítani és a meglévőt bővíteni, akik számára a sport életforma és szívesen vesznek részt versenyeken, valamint az általunk szervezett tanfolyamokon. Szeptembertől júniusig a bowlingot helyezzük előtérbe, míg a nyári időszakban, gőzerővel szerettetjük meg vendégeinkkel a kitesurf-öt, windsurf-öt és a tengeri kajakozást. 2009 nyarától gyermektáborok szervezésére adtuk a fejünket, hogy már a kezdetektől megfertőzzük a fiatalságot a sportolás élményével.Szeretnénk mindként sportág utánpótlás nevelésére hangsúlyt fektetni, a részletekről folyamatosan értesülhettek a honlapról.

És hogy miért vagyunk mások? Mert nincs még egy olyan csapat, mint a miénk!Több éves szakmai tapasztalattal, tudással rendelkezünk, akár nemzetközi szinten is, így semmi sem állhat céljaink útjába. Lelkesek vagyunk és elszántak, annak ellenére, hogy csupán egy 10 milliós országban élünk.Nem ismerünk lehetetlent!

2010 januárjától a I.Látványsport Céges Bowling Bajnokság elindításával a cégek felé kezdtünk nyitni, hogy bevonjuk őket is az általunk rendezett, bulis-sportos- versengős bowling rendezvényeinkbe és lehetőséget biztosítsunk számukra is a kollegális kapcsolatok erősítésére. Jelenleg a rendezvénysorozat már a hetedik szériáját éli meg, számos új és régi ismerőssel.

Ha csupán érdeklősőként olvasgatod e sorokat, itt az ideje, hogy szerezz még négy embert és csatlakozz hozzánk, mert mi igazán értünk a bowlinghoz!Nem baj, ha soha életedben nem próbáltad a sportot, kizárólag nálunk, lehetősége van órákat venni, hogy pótold hiányosságaidat, valamint ha saját felszerelésre vágy, abban is szakértő segítségre találsz velünk.

Továbbra is vevők vagyunk a kreatív és haladó szellemű ötletekre, legyen az bármennyire merész, hogy még jobban érezzétek magatokat velünk!:)

Látványsport Team