Céges Bowling Csapatépítésslide
Céges Bowling Bajnokságslide
Céges SUP SURF CSAPATÉPÍTÉSslide
SUP SURF Csapatépítésslide
Céges Bowling Rendezvények lebonyolításaslide

Céges csapatépítő és évvégi záró bulik leszervezése, lebonyolítása

Tisztelt Partnerünk és leendő Partnereink!

 

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a hosszú évek óta sikeresen zajló bowling versenysorozataink mellett a jövőben több figyelmet szeretnénk fordítani a cégeken belül szervezett megmérettetésekre is. Az eddigi évekhez hasonlóan, de már nagyobb számban, vállaljuk céges bowling csapatépítő programok, év végi záró bulik lebonyolítását, szervezését. Nemcsak a nagy létszámú rendezvényeket, hanem a kisebb 25-30 fős céges összejöveteleket, esetleg sportegyesületi megmérettetéseket is szívesen vállaljuk.

 

HELYSZÍNEK

 

Választható helyszínek: XI. ker. Budafoki út 111-113. Strike Bowling Club (8 db bowling pálya)

                                          III. ker. Bécsi út 136.             Pearl Harbor Bowling Club (8 db bowling pálya)

                                                            Budaörs              Fusion Bowling és Élmény Center

ELLÁTÁS

 

Étkezés: Mindét helyszín saját, igényes étteremmel rendelkezik, így snackek, szendvicsek, pizzák széles választéka áll rendelkezésre. Vagy a legnépszerűbb, svédasztalos forma is választható.

 

Italok: Általában ital csomagokat kérnek a megrendelők, amelyben összeválogathatóak az alkoholos és üdítőitalok fajtái és mennyisége, amelyt italbón formájában tudnak a résztvevő kollégák beváltani a pincéreknél a rendezvény időtartama alatt.

 

BOWLING

 

Házi bajnokság: Jóhangulatú, kezdők számára is élvezhető formában lebonyolított, egy- vagy két sorozatos bowling verseny lebonyolítása. Ahol díjazzuk a legjobb csapatot és/ vagy legjobb férfi és női játékosokat.

 

Tombola:Általában a legnépszerűbb pontja a céges csapatépítőknek, ugyanis mindenki, szeret nyerni. Kisebb ajándéktárgyakat szoktak felajánlani a cégek, de megegyezéstől és költségvetéstől függően, a Látványsport Kft. is segíteni tud a nyereménytárgyak beszerzésében.

 

IGÉNY ESETÉN

 

  • Kivetítő és külön terem használata
  • Molinó vagy roll up kihelyezése stb…
  • Fotók és videó készítése

 

Bármilyen felmerülő ötlethez, igényhez, segítőkészen állunk.

 

Partnereink, amik minket választottak:

T-mobile, Vodafone, Otp Bank, Otp Faktoring, Elmű, Otthon Centrum, Syngenta, Mol Bp., Mol Százhalombatta, Shell, Allianz Hungária, MVM- Erbe, MVM -Net, MVM- Ovit, Főgáz, Revolution Software, Denso, Nokia Solutions and Networks, B+M, NC Profil, Szerszámtechnika, RTL Klub, Tetra Pak, Xylem, British American Tobacco, Dunapro, MVM-Partner,Energizer, Hungaro Control, Budapesti Értéktőzsde, Gamax, Pannonworks Zrt., Watz, NAV, GE Healthcare, Bureau Veritas, Geodesy, Meritum, Doby-Bónusz, JNT Security, Philippines Embassy, Marosport Kft., Császár Hotel, Market Zrt.

 

KÖLTSÉGEK

Előzetes egyeztetés után árajánlatot készítünk, amelyben minden felmerülő lehetőség költségeit feltüntetjük.

Referenciáink: http://latvanysport.hu/referenciaink