slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Céges Bowling csapatépítő és évvégi záró bulik leszervezése, lebonyolítása

Tisztelt Partnerünk és leendő Partnereink!

 

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a hosszú évek óta sikeresen zajló bowling versenysorozataink mellett a jövőben több figyelmet szeretnénk fordítani a cégeken belül szervezett megmérettetésekre is. Az eddigi évekhez hasonlóan, de már nagyobb számban, vállaljuk céges bowling csapatépítő programok, év végi záró bulik lebonyolítását, szervezését. Nemcsak a nagy létszámú rendezvényeket, hanem a kisebb 25-30 fős céges összejöveteleket, esetleg sportegyesületi megmérettetéseket is szívesen vállaljuk.

 

HELYSZÍNEK

 

Választható helyszínek: XI. ker. Budafoki út 111-113. Strike Bowling Club (8 db bowling pálya)

                                          III. ker. Bécsi út 136.             Pearl Harbor Bowling Club (8 db bowling pálya)

                                                            Budaörs              Fusion Bowling és Élmény Center

ELLÁTÁS

 

Étkezés: Mindét helyszín saját, igényes étteremmel rendelkezik, így snackek, szendvicsek, pizzák széles választéka áll rendelkezésre. Vagy a legnépszerűbb, svédasztalos forma is választható.

 

Italok: Általában ital csomagokat kérnek a megrendelők, amelyben összeválogathatóak az alkoholos és üdítőitalok fajtái és mennyisége, amelyt italbón formájában tudnak a résztvevő kollégák beváltani a pincéreknél a rendezvény időtartama alatt.

 

BOWLING

 

Házi bajnokság: Jóhangulatú, kezdők számára is élvezhető formában lebonyolított, egy- vagy két sorozatos bowling verseny lebonyolítása. Ahol díjazzuk a legjobb csapatot és/ vagy legjobb férfi és női játékosokat.

 

Tombola:Általában a legnépszerűbb pontja a céges csapatépítőknek, ugyanis mindenki, szeret nyerni. Kisebb ajándéktárgyakat szoktak felajánlani a cégek, de megegyezéstől és költségvetéstől függően, a Látványsport Kft. is segíteni tud a nyereménytárgyak beszerzésében.

 

IGÉNY ESETÉN

 

  • Kivetítő és külön terem használata
  • Molinó vagy roll up kihelyezése stb…
  • Fotók és videó készítése

 

Bármilyen felmerülő ötlethez, igényhez, segítőkészen állunk.

 

Partnereink, amik minket választottak:

T-mobile, Vodafone, Otp Bank, Otp Faktoring, Elmű, Otthon Centrum, Syngenta, Mol Bp., Mol Százhalombatta, Shell, Allianz Hungária, MVM- Erbe, MVM -Net, MVM- Ovit, Főgáz, Revolution Software, Denso, Nokia Solutions and Networks, B+M, NC Profil, Szerszámtechnika, RTL Klub, Tetra Pak, Xylem, British American Tobacco, Dunapro, MVM-Partner,Energizer, Hungaro Control, Budapesti Értéktőzsde, Gamax, Pannonworks Zrt., Watz, NAV, GE Healthcare, Bureau Veritas, Geodesy, Meritum, Doby-Bónusz, JNT Security, Philippines Embassy, Marosport Kft., Császár Hotel, Market Zrt.

 

KÖLTSÉGEK

Előzetes egyeztetés után árajánlatot készítünk, amelyben minden felmerülő lehetőség költségeit feltüntetjük.

Referenciáink: http://latvanysport.hu/referenciaink